Tests & tools overzicht

0. Alle tests & tools
1. Hoe coachbaar ben jij?
2. Test mij: gratis proefsessie
3. Knetterdruk of ADHD? Doe de test 
4. Test jouw flow


Hoe coachbaar ben jij?
Misschien is coaching wat voor jou - maar ben jij ook wat voor coaching? Heb je genoeg tijd, motivatie en verantwoordelijkheid om een coachtraject aan te gaan? Kortom: hoe coachbaar ben jij? Doe de test.

Test mij in een proefsessie
Benieuwd of mijn coaching kan werken voor jou? Neem de proef op de som, helemaal gratis en zonder verplichting. Heb je een telefoon bij de hand en een uur de tijd? Mooi zo! Meer heb je niet nodig voor een proefsessie.

Hoe knetterdruk ben jij?
Wie heeft het tegenwoordig nou niet druk? Overal rennen mensen rond met telefoons aan hun oor, laptops onder hun arm, te veel afspraken in de agenda, te veel plannen in het hoofd en te weinig tijd om alles gedaan te krijgen. Ook zo knetterdruk of gewoon eh, lekker bezig?  Doe de knetterdruktest! Tijdsduur test: ongeveer tien minuten.

De Flowtest© (gratis bij nieuwsbrief)
Ontvang deze test gratis bij een abonnement op mijn gratis nieuwsbrief. In welk talent word je overvraagd, in welk word je ondergewaardeerd? Waar zit de frictie, waar zit de flow? Ontdek het met mijn Flowtest©. Vraag de nieuwsbrief aan, dan krijg je direct ook deze uitgebreide test

^  naar boven